eWallets

To ηλεκτρονικό πορτοφόλι ή e-wallet ή digital wallet, είναι ένα σύγχρονο & ασφαλές μέσο πληρωμής που το χρησιμοποιούν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως. Η τροφοδότηση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού γίνεται είτε με έμβασμα, είτε πιο εύκολα μέσω αποστολής χρημάτων μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας ή ακόμα και μέσω αγοράς προπληρωμένης κάρτας που εκδίδεται άμεσα & ανώνυμα από διάφορα σημεία λιανικής πώλησης (convenience stores, περίπτερα κ.α.). 

Μέσω του e-wallet, μπορεί κάποιος εύκολα και γρήγορα να αγοράσει online & offline προϊόντα και υπηρεσίες, να στείλει χρήματα σε τρίτους με χαμηλά κόστη, να πληρώσει λογαριασμούς, να επενδύσει σε χρηματοοικονομικά προϊόντα μέσω αποστολής χρημάτων σε λογαριασμό που τηρεί ο ίδιος σε πιστοποιημένους & επώνυμους brokers και άλλες πολλές εφαρμογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνήθως μέσω των e-wallets μπορεί κανείς να αποκτήσει και prepaid cards, χωρίς έλεγχο φερεγγυότητας και έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας,  με την σφραγίδα πασίγνωστων παρόχων (όπως MasterCard κ.α.), ώστε να προσθέσει, συν τοις άλλοις, και τη δυνατότητα ανάληψης ποσών μέσω των ATM's των τραπεζών.

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ
E-WALLETS ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ


 Banner 300x250
ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

my paysafecard

 

Share this post
FaceBook  Twitter  
Αποποίηση_Ευθυνών: Όλα όσα περιλαμβάνονται στο παρόν website είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν σύσταση για αγορά ή πώληση των συγκεκριμένων χρηματοοικονομικών προϊόντων. Τα αναφερθέντα χρηματοοικονομικά προϊόντα έχουν σημαντικό ρίσκο και δεν είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές.
Email: info@financial-news.eu  
Copyright (c) www.financial-news.eu 2014-2016. All rights reserved.
Designed by IBRES LTD